mandag 18. april 2011

Burger og hjemmelaget pommes frites

Av og til vil man ha i seg mat kjapt, en diger nøttestek er ikke akkurat det man begynner å styre med når man kommer hylsulten hjem etter jobb eller ikke har spist på en stund.

I dag var en sånn dag, jeg hadde bare drukket en smoothie før jeg dro hjemmefra og 3 timer senere holdt jeg på å dø, så da var det rett hjem for å hente opp det jeg hadde i fryser og kjøleskap, noe som ikke var så mye å skryte av. Vel, jeg hadde en pakke Indian Spiceburgere i fryseren, og mandelpoteter som måtte brukes opp. Jeg spiste en banan for å få i meg noe før jeg begynte, og så gikk jeg løs på potetene. Hjemmelaget pommes frites skulle det bli, man bruker da ikke pose! Neida, jeg lager sjelden pommes frites selv altså, men i dag fikk jeg lyst og hadde som sagt poteter som måtte brukes opp litt kjapt. Ikke tok det så lang tid heller, de var jo så små.

Så da ble det altså middagen i dag, jeg bare la burgerne direkte oppå potetstrimlene (som jeg hadde vendt i olivenolje og Himalayasalt før steking) og stekte det i ca. 15 minutter.

Serverte burgeren i grovt rundstykke, med mangochutney, rå løkringer og chili-garlicsauce.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...