søndag 17. april 2011

Må man være kjøtteter for å kunne bygge muskler?

Nei, det må man ikke. Spør denne karen:

Fra spøk til alvor:

Jeg trodde altså tidligere at veganere var svake og sykelige, gjennomsiktige, bleke personer som i hvert fall ikke kunne klare å trene på et særlig høyt nivå. Akk, hvor feil man kan ta. Jeg kunne spist hatten min, hadde jeg brukt et slikt hodeplagg!

Dere kan lese endel om veganske kroppsbyggere på Vegan bodybuilding and fitness. Nå er ikke kroppsbygging min greie, jeg er heller ikke veldig fan av digre muskler. Men poenget er at dette hysteriet om at veganere får i seg altfor lite proteiner og er svakelige, er særdeles overdrevet og har ikke rot i virkeligheten i det hele tatt!

Denne karen er kroppsbygger i verdensklasse og er ikke bare veganer, han er faktisk RAW-veganer:

2 kommentarer:

  1. Men spiser ikke gorillaer insekter?

    SvarSlett
  2. De spiser noen insekter ja, men det er såpass lite at det omtrent regnes som "snacks" og ikke som en særlig del av ernæringsgrunnlaget.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...