mandag 18. april 2011

Se hva jeg hentet i posten i dag!Jeg bestilte dem på www.amazon.com, der de hadde en DRØSS med bra veganske kokebøker! De har også overraskende mange (engelske) på Bokkilden.no. Jeg venter på to kokebøker til, en fra Bokkilden og en fra Amazon.

Nå har jeg selvsagt ikke rukket å prøve ut noe herfra siden jeg fikk bøkene i dag, men jeg lover dere - nå blir det eksperimentering på høyt plan!

2 kommentarer:

  1. Spennende! Det er farlig når man begynner å oppdage hvor mange veganske kokebøker man faktisk kan kjøpe på nettet, for da ender man gjerne opp med å bestille en del (kremt).

    SvarSlett
  2. Haha ja du kjenner deg igjen, kanskje? :p Det er litt skummelt (men veldig praktisk da) at visakort-infoen ligger fast inne på Amazon, da er det bare å trykke i vei og bestille alt man vil. Men de har veldig billige kokebøker der, og kursen er lav nå, så da benytter man jo sjansen. :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...