onsdag 20. april 2011

Tartex - en sikker vinner på brødskiva

Jeg er blitt fryktelig glad i disse tubene. De kommer i mange deilige smaker og er rett og slett geniale. Min favoritt til nå er denne, med roasted onion & pink peppercorns. Nydelig smak! Jeg har så langt testet Herbs & Garlic og førstnevnte, og skal etterhvert teste ut alle, kanskje med unntak av naturell da jeg liker smak på posteien. Favorittpålegg!

7 kommentarer:

 1. Jeg spiste endel Tartex da jeg først ble veganer, men nå har jeg ikke spist det på lenge. De består jo stort sett bare av gjær, så lager heller mine egne pålegg. Men de er jo veldig kjekke å ha med seg på tur eller lignende da! Den naturelle smaker forresten ganske mye den også, ihvertfall synes jeg det. Jeg har bare smakt naturell, urter og urter og hvitløk, og av dem liker jeg best urter, deretter naturell og til sist hvitløk. Synes den hadde litt drøy hvitløkssmak, selv om jeg elsker hvitløk. ;)

  SvarSlett
 2. Jeg har smakt den naturell og likte den ikke. Klarte ikke å spise den opp. Den med tomat, derimot, er kjempe god. Den med chilli er også bra.
  Liker nutana sine posteier, spesielt grov bønnepostei, den er supergod!

  SvarSlett
 3. Jeg kan tenke meg at naturell ikke er den beste, den er sikkert for tam. Jeg liker nemlig ikke gjærsmaken så godt, så jo mer krydder jo bedre.
  Forresten, hvor sunne er disse? Man hører jo fra mange hold at gjær ikke er særlig sunt, at man bør passe på hvor mye man får i seg. Gjelder det alle typer gjær, inkludert Tartex og feks. Bjäst?

  SvarSlett
 4. Hvor får man kjøpt disse?

  SvarSlett
 5. DUmt at de er så fulle av palmeolje!

  SvarSlett
 6. Jeg smakte den med solsikken på, og jeg syntes det smakte såpe.. En bitteliten smakstest var nok for meg. Den som sa det smakte leverpostei kan ikke ha smakt det på 15 år.. (eller ha totalt annerledes oppbygde smaksløker enn meg).. :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Den med solsikken på er vel den naturelle? Tror den egner seg best i mat eller lignende, ikke som pålegg. Jeg har dog ikke smakt den. Min favoritt er "Herbs", den er helt nydelig og smaker faktisk litt som leverpostei, men med et preg av "søndagsmiddag" (om noen skjønner hva jeg mener). :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...