tirsdag 24. mai 2011

Couscous-mix

Denne er blitt en storfavoritt her i huset. Nydelig på smak, vanedannende. Det finnes også en med bulgur, men denne med couscous er definitivt best på smak, synes jeg. Kjapp å lage er den også, bare ha couscous i en bolle og hell over kokende vann, legg på lokk, plast eller lignende og la det stå i 8-10 minutter! Jeg slenger ofte i en boks avrente kikerter eller kidneybønner før jeg legger på lokket. Fiks ferdig middag på 10 minutt!

Couscous med aprikoser, gojibær, solsikkekjerner, gresskarkjerner og løk. Krydret med vhvitløk, chili, gurkemeie og persille.

7 kommentarer:

 1. Jeg synes både denne og bulgurvarianten er kjempegode! Kjekt å ha noe kjapt og greit som allikevel smaker veldig spennende.

  SvarSlett
 2. Ja, det er kjempegreit med sånne lettvinte løsninger innimellom. Jeg hadde rester dagen etterpå, og da tilsatte jeg en hel grillet paprika i biter, samt en neve rosiner. Kjempegodt! Det blir nok enda bedre med en slags kremete dressing/saus. Feks. en tzatziki av soyayoghurt.

  SvarSlett
 3. hei,
  ble så gla av å lese en vegan blogg til. lykke til videre. glede meg til flere innlegg.

  SvarSlett
 4. Synd at det ikke finnes her :P

  SvarSlett
 5. Oi, det var et enkelt og fint måltid! Det må jeg teste ut:)

  SvarSlett
 6. Jeg spiste den til lunsj i dag, med hummus og paprika. Kjempegodt! :) Synd de ikke bruker fullkornscouscous.

  SvarSlett
 7. Ja, det er skikkelig synd altså. Men nå lever vi jo i en tid der mat og helse blir sett på som mer og mer viktig, og det kommer flere og flere fullkornsprodukter på markedet, så det går i hvert fall rette veien. :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...