torsdag 8. september 2011

De beste veganske pølsene

Denne bloggen skal fortrinnsvis inneholde oppskrifter, men av og til kommer man jo over produkter som bare MÅ deles med andre. Disse pølsene er et slikt produkt. Jeg har til nå ikke kommet over noen bedre veganske pølser enn disse, og jeg har smakt mange! Kanskje jeg finner noen enda bedre i fremtiden, men nå vil jeg i hvert fall få anbefale dere å smake disse, de er fantastisk gode og jeg kommer til å ruinere meg på kjøp av disse fremover!

Pølsene heter Wheaty ToRo og du får tak i dem på www.veganlife.se. De har andre Wheaty-pølser der også, bla. chili-snackpølse som er knallgod! Billig er det også, så løp og kjøp!

4 kommentarer:

 1. Pølse er uten tvil den greieste wannabe-kjøtt-greia å ha. Det lærte jeg virkelig i sommer :)

  SvarSlett
 2. Ja, det er utrolig praktisk å kunne spise pølser innimellom. :)

  SvarSlett
 3. de har også en gran chorizo som er helt himmelsk! super god på brødskiva. jeg ville også prøve den i quesedilla og tofu scramble men spiste den opp før jeg kom så langt..

  SvarSlett
 4. Oj, takk for tipset, Tone! Jeg har sett litt på den men var usikker på om den var god. Da skal jeg jammen kjøpe den også neste gang, fantastisk!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...