søndag 1. januar 2012

Sjokomandarin-mousse

Knallgod, kremete nyttårsdessert (eller en hvilken som helst annen dag), med god smak av sjokolade og mandarin. Veldig enkel å lage også, og krever kun 3 ingredienser!


Ingredienser til ca. 6 porsjonsglass:
 • 300 gram mørk kokesjokolade
 • 3 pakker Visp-fløte (havrefløte), kjøleskapskald
 • 2 mandariner, godt vasket

Fremgangsmåte:
Ha smeltet sjokolade og vispfløten i en food processor eller mikser. Pisk til alt er godt blandet, og rør så inn skallet fra 1 mandarin og litt saft fra mandarinen. Bland godt og ha over i porsjonsformer. Sett det i kjøleskapet i noen timer og desserten er klar til servering.

6 kommentarer:

 1. Å herrigud så nydelig konsistens! Flaks at jeg har både vispefløte og sjokolade. Mangler mandariner da, får finne på noe annet spennende :P

  SvarSlett
 2. Den blir sikkert knallgod uten mandarin også. Du kan bruke appelsin, eller bare feks. tilsette litt vanilje, eller hva med kaffe? Mange forskjellige variasjoner. :D

  SvarSlett
 3. Poenget er at vi ikke har fått handla inn noe som helst :P Men kaffe kan jeg prøve, og kanskje noe nøttegreier i tillegg. Skal eksperimentere litt, blir sikkert bra.

  SvarSlett
 4. Yum! Jeg prøvde en raw sjokoladedessert i dag! Vedder på at denne er like god!! Sjokolade er virkelig en viktig del av min daglige diett ;)

  SvarSlett
 5. Alle som ikke prøver ut denne er dumme i huet. Fantastisk! :D

  SvarSlett
 6. Hihi, jeg skal høre på Adele og prøve ut denne snart!=D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...