lørdag 14. april 2012

Vegansk frossenpizza fra Rimi

Siden jeg fremdeles er uten kjøkken pga. oppussing og det dermed er lite nye oppskrifter å komme med, kan jeg komme med en anbefaling i stedet. Rimi (og Ica) har fått en ny type frossenpizza som er vegansk. Ikke bare det - den er supergod! Jeg har aldri vært begeistret for frossenpizza for å si det mildt, men jeg likte godt Margheritapizzaene til Rimi før jeg ble veganer, den hadde ekte, italiensk tynn bunn, ikke sånn pappskive som de andre pizzaene er laget av. Nå er de altså kommet i en utgave uten ost, kun bunn og tomatsaus. Bare å hive på det man liker, 5-10 minutter i brennheit ovn og vips, middag! En stk koster rundt 15-16 kroner og holder til 2 småsultne eller en veldig sulten voksen.

Vi hadde pizzaparty hos min bror, Christian i påsken. Vi laget da 4-5 av disse pizzaene med forskjellig topping. De blir helt utrolig gode med hjemmelaget vegansk ostesaus spredt utover oppå tomatsausen, det føles seriøst som om det er masse ost på pizzaen! Her er en av variantene vi laget, med ostesaus, sopp, mais, løk, hvitløk og skivet chilipølse fra Veganlife. Den er nydelig på pizza!


Foto: Christian Ottesen
Min 4-årige sønn var veldig fornøyd

Sånn som dette ser pizzaen ut når den ligger i frysedisken:

8 kommentarer:

 1. Jippi!! :D Har ikke prøvd den ennå, men gjett om jeg skal!

  SvarSlett
 2. Takk for tips! denne må eg prøve:=)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for tipset!!! Familien har ofte pizza-kvelder og jeg må innrømme at jeg savner å være med på det... Jeg sitter som regel med noe annet og har (innerst inne) veldig lyst på pizza, men gidder ikke lage selv!

  SvarSlett
 4. 2 småsultne eller 1 sulten? Jeg spiser to om gangen jeg! Kjempegod!

  SvarSlett
 5. Kjempelurt! Jeg handler aldri på Rimi, men nå skal jeg ta turen innom. Pizzaen så kjempegod ut! Og så nydelig Luca er, skikkelig storsjarmør :)

  SvarSlett
 6. Bra at det kommer flere alternativer for veganere synes jeg. Selv har jeg aldri likt kjøpapizza, får så vondt i magen av det=/ Men for de som tåler det, go for it!=)

  SvarSlett
 7. Er det noen som vet om de har denne på ICA Maxi på Strømmen storsenter?

  SvarSlett

 8. De har den i ICA butikkene

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...