lørdag 31. januar 2015

Kjempegodt vegansk margarin

Jeg har vært så heldig å få tilsendt dette margarinet fra www.veganermat.no for å teste det, og gjett om jeg er fornøyd! Vegansk margarin er dessverre mangelvare i norske butikker, vi har vel kun hatt Alpro de siste årene, og den er jo på vei ut av produksjon nå. Dessuten har jeg aldri likt den noe særlig, da jeg synes den har en sterk bismak av soya og oppfører seg rart i bakst. Palmeolje er også tilsatt, noe mange ønsker å unngå.

Her har man et palmeoljefritt, nydelig alternativ, som jeg anbefaler på det varmeste. Jeg visste nesten, før jeg smakte det, at jeg kom til å like det. Jeg er nemlig stor fan av Schlagfix fra før av, etter at jeg smakte kremfløten deres i kartong og på sprayboks (disse får dere også hos veganermat.no, forresten). Det nærmeste jeg har kommet kremfløte noensinne, uten bismak i det hele tatt.

Håper flere vil smake på dette, jeg er helt sikker på at dere blir like fornøyde som det jeg ble. Hvitløkssmør, bakte poteter med smeltet smør, smørdampede grønnsaker, smørsauser, smørkrem til kaker (okei, margarin da, hvis noen skulle komme til å protestere). Jeg bare nevner det! :)


3 kommentarer:

  1. Soft flora er vegansk og inneholder ikke palmeolje :)

    SvarSlett
  2. Svar
    1. Heia. Soft flora spesial er dessverre ikke helt vegansk, da det inneholder D-vitamin fra ullfett. Mills har fått haugevis av mailer og FB-innlegg fra veganere om dette i årevis, men foreløpig nekter de å forandre på saken, men vi får se hva som skjer.

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...