søndag 5. juni 2016

Sofies melonsalat

Denne fikk jeg servert på lørdag, av min samboers skjønne datter på tolv år. Hun er utrolig flink på kjøkkenet, så jeg ser for meg at vi to skal kokkelere masse fremover! Denne er kjempeenkel å lage, få ingredienser og smaker skikkelig sommerfriskt! Vi hadde den faktisk til lørdagspizzaen, og det var perfekt. Den er nok helt ypperlig til grillmat, vil jeg tro. Melonen kan gjerne byttes ut med frisk mango, det er sikkert også kjempegodt.Ingredienser:

  • 1 vannmelon
  • Et par spiseskjeer god matolje
  • En dæsj sukker 
  • Salt, pepper
  • En neve frisk, hakket mynte
  • Litt hakket chili om man vil ha det sterktFremgangsmåte:
Skjær melonen i firkanter, størrelse etter smak. Bland alt i en bolle og smak til med mer krydder/urter. La salaten stå kaldt i ca. en halvtime, så smakene får satt seg skikkelig.
Server kald, gjerne til grillmat. Mmmm!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...