Digg marmorkake

Denne kaken rører du sammen på 5 minutter. Utrolig enkelt, og lite oppvask etterpå. Genial og kjempegod kake å slenge sammen når man er fysen på noe godt. Definitivt en kake jeg kommer til å lage igjen. Og igjen, og igjen!

Kremt. Kaken bør avkjøles helt før den skjæres opp. Har jeg hørt …

Ingredienser:

  • 4 dl hvetemel
  • 2 dl sukker
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ss vaniljesukker
  • 2 dl soyamelk
  • 100 gram smeltet margarin
  • 2 ss kakaopulver

Fremgangsmåte:
Bland det tørre unntatt kakaopulveret. Rør inn det våte og bland til en jevn, fin kakerøre. Hell 2/3 av deigen i en papirkledd brødform. Bland kakaopulveret i resten av røren og hell det over. Bruk en gaffel til å marmorere røren i formen og stek kaken på 175 grader i 30 minutter. La kaken avkjøle før du skjærer den i pene skiver og serverer.

One Comment

  1. Kan man bruke vanelig hmelk istede for soyamelk?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.