Gyros-tallerken

Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring

Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor
Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor

Jeg kjøpte Viana Gyros-biter på onsdag. Jeg har vært ganske fornøyd med de fleste Viana-produktene så jeg prøver ut litt og litt. I dag hadde vi da altså Gyros til middag, jeg steike så godt det var! Jeg er ikke særlig kresen uansett, men disse tror jeg alle vil like. Fantastisk konsistens og smak, spesielt om man steker dem godt så de er crispy utenpå. Nam! Enkelte veganere vil kanskje synes det er litt creepy å spise dette, da man føler man sitter og spiser ekte kebab/Gyros. Så er dere advart.

OPPSKRIFT
Oppskrift og oppskrift. Man steker Gyrosen i litt olje, så serverer man dem i pitabrød med salat, eller som en «kebabtallerken» med mais, løk, salat, agurk, dressinger og annet man liker. Jeg hadde chilisaus og hvitløksdressing til (hvitløksdressingen er verdens enkleste og BESTE! Jeg rører ut en boks Tofuttirømme med 3 moste hvitløksfedd, 1 ts sitronsaft, salt og pepper).

 

4 Comments

  1. namm..såg godt ud!! henne fekk du kjøpt dettan?

  2. Glemte jeg å skrive det? Fy på meg! Jeg kjøpte det på Stavanger økologiske dagligvare, men bor du ikke i området har de det sikkert på en butikk et sted der du bor, feks. en stor helsekostbutikk om dere har det. Du kan spørre om de kan ta det inn, om de ikke har det.
    I Oslo tror jeg man får tak i det på Røtter, bla.

  3. Lagde denne. Nom nom!

  4. Er retten glutenfri? 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.