Marinerte soyachunks

Disse smakte i grunnen ikke så voldsomt ulikt svinekjøtt. Noen veganere liker jo ikke å spise noe som minner om kjøtt, men jeg er altså en av disse som synes det er helt ok og vel så det. Det er jo ikke kjøtt og da spiser jeg det med den beste samvittighet. Konsistensen var ok, men kunne vært litt bedre, men de var altså ganske gode når de var marinert og godt stekt. Min kjøttetende mann spiste også en god del og syntes de var gode.
Jeg fikk ikke tatt bilde av selve middagen, men jeg serverte dem med krydret couscous, grove pitabrød, salat og hjemmelaget hvitløksveganese.

OPPSKRIFT

Jeg brukte disse soyachunksene, ca. en halv pose. La dem i kokvarm vegansk «kyllingbuljong» og lot dem ligge tildekket i ca. 10-15 minutter. Så helte jeg av vannet og helte over marinaden. Jeg brukte hele flasken.

Litt dårlig bilde: Caj P. garlic

 

La chunksene ligge i marinaden i ca. 2-3 timer, eller gjerne over natten. Så steker du dem godt i olje, til de begynner å bli litt svidd men ikke direkte brent. De skal være crispy.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.