Ostesmørbrød ala cheeseburger

Dette tipset fikk jeg av min bror og svigerinne, Christian og Siv, som også er veganere. De syntes det smakte litt som McDonald sin cheeseburger, og jammen har de veldig rett i det. Den smaker sånn! Altså ekte, shabby fastfood, men med bedre samvittighet. Og så kan man jo gjøre det sunnere da. Jeg har brukt grovt brød, og ketchup, sennep, løk og sylteagurk er da ikke usunt. Cheddarosten (altså Tofutti Cheddar i skiver) mister litt av den særegne smaken under smelting slik at den smaker mer ekte cheddar, faktisk. Men det er jo smak og behag. Prøv, dette er skikkelig comfort food.

Jeg trenger vel ikke å skrive så mye, jeg slenger heller inn en liten bildeserie. Ikke at det helle trengs, men bilder er jo gøy, er det ikke?

 

 

 

2 Comments

  1. Namnam 🙂 Jeg pleier å lage ostesmørbrød på nesten samme måten, men lager som regel cashew-ost. Og steker de i stekeovn, nammis! 🙂

  2. Cashewost er godt. Jeg lager alltid det til taco. Hvilken oppskrift bruker du til ostesmørbrød?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.