Verdens enkleste og beste hvitløksdressing – passer til alt

Denne kan jeg takke min bror og svigerinne for. Tusen takk, Christian og Siv! Jeg har lenge lett etter Den Perfekte Veganske Hvitløksdressing og ja, jeg har funnet noen gode, men ingenting slår denne. Det er nesten litt flaut at jeg ikke har tenkt på det før, for det kan jo ikke bli enklere og mer opplagt!

Sånn gjør du:

Man tager et beger Tofutti sour supreme og har den i en skål. Så tar man en halv sitron og skviser endel oppi rømmen, eller tar ca. 1 ss sitronsaft på flaske (det brukte jeg i dag, smakte likt), 3 fedd raspet hvitløk og salt & pepper, en ts dill og en halv ts sukker, og blander alt godt. La det stå i 10 minutter. Server.

2 Comments

  1. Lagde denne. Kjempegodt. Brukte i tillegg oppkuttet gressløk og hadde grønnsaksbuljon fremfor salt (den inneholder en del salt også) .)

  2. Jeg lagde også denne, men følte det var bortkastede penger da verken jeg eller samboer likte smaken på rømmen.. Vi måtte bare kaste det, og det var ganske trist siden den kostet 40 kr (eller noe i den gaten)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.