Enkel og nydelig sjokolademousse

Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring

Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor
Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor

Jeg skulle egentlig lage blåbærmousse i dag, men kremen ble aldri stiv nok så jeg satte den i kjøleskapet. Da stivnet den endel (fikk moussekonsistens). Men da fikk jeg plutselig lyst på noe annet, og tilsatte litt kakao i kremen. Jøss altså, det ble den beste sjokolademoussen jeg har smakt. Store ord, men jeg mener hvert eneste av dem! Fluffy, søt og utrolig god. Og så enkel? Prøv selv!

 

OPPSKRIFT
Nok til 2 personer:

1 pakke Go Green Visp (havrekremfløte)
2 ss sukker
1 ts vaniljesukker
2 ss kakaopulver

Pisk kremen med sukker og vaniljesukker, blir den ikke stiv nok kan du sette den i kjøleskapet en stund etter pisking, da stivner den endel. Jeg lot den stå i et par timer.
Vend inn kakaopulver. Ferdig. Kan varieres med mange andre smaker.

6 Comments

  1. Kult!! Eg har soyatoo piskefløte. Kanskje eg ska testa med den? *gruble* Men eg har visst ikkje kakao. Crap. Har oboy då, men det smage liksom ikkje heilt likt. *ler

  2. Den smaker ikke så godt som havrefløten så jeg kan ikke garantere for smaken. Men det er jo bare å prøve, jeg har en oppskrift her på bloggen med soyatoo-sjokolademousse, men jeg lager den nok ikke igjen, likte denne MYE bedre. Hvis du lager den og ikke synes den er god, må du prøve denne senere, for denne ER god. 😀

  3. Hvor får man kjøpt den fløten? Så virkelig godt ut!

  4. Den fløten har de på Mega, Obs og Meny, i hvert fall. Sikkert et par andre også, det er den mest vanlige melkefrie fløten. 🙂

  5. Denne var dritgod!

  6. Hei! 🙂

    Denne så utrolig god ut, og jeg bare lurte på om det er mulig å lage den på samme måten, men med vanlig kremfløte? 🙂

    Elsker oppskriftene dine, forresten! Ufattelig mye godt, samlet på en side, det liker jeg!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.