Kikert-salat

Dette er en virkelig snadder salat! Mannen min ble litt sur fordi jeg skulle ha med meg denne på middagsbesøk, så han fikk snike til seg en liten skål før jeg gikk, og måtte ha lovnader om at jeg skulle lage dobbel eller trippel porsjon av denne til neste uke. Uhyre enkel å lage, og knallgod!

OPPSKRIFT
1 boks kikerter
1/2 rødløk i småbiter
1/2 frisk rød chili i småbiter, fjern frøene
3 fedd hvitløk, raspet
3 ss olivenolje
2-3 ts sitronsaft
Masse bladpersille, frisk eller tørket
Litt salt og pepper
Litt paprikapulver (1-2 ts)

Bland alt sammen og la det trekke i en halvtimes tid. Server som tilbehør til en god middag, eller som en egen rett med godt brød til.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.