Sjokoladeprosjektet – Smash

Jeg planla ikke at dette skulle bli Smash. Det var mer et tilfelle av «jeg har så lyst på noe godt» og «man tager hva man haver» og vips. Det smaker temmelig likt Smash, synes jeg, og ble supergodt! Smash har jo ikke helt samme form, men who cares. Dette var saker, og så latterlig enkelt å lage? Føler jo jeg har jukset her, for jeg har jo bare smeltet sjokoladen og dyppet!

Ingredienser:

  • Tortillachips med salt
  • Smeltet kokesjololade, evt med litt kokosolje i så den blir glattere og tynnere

Fremgangsmåte: 
Det er jo nesten pinlig å legge ut oppskrift på dette, for det er jo i grunnen ingen oppskrift. Smelt sjokolade og dypp chipsen oppi, la dem stivne i kjøleskapet i et kvarter og vips. Ha dem i en skål og server. Disse må oppbevares i kjøleskapet, siden sjokoladen smelter lett.

 

 

2 Comments

  1. Hvilken kokesjokolade brukte du? 🙂

  2. Hehe, dette har jeg tenkt på selv, men ikke kommet meg rundt og fått laget enda!=P Etter at jeg ble sukkerfri har jeg tenkt på å lage smash, siden det er noe av det beste godteriet synes jeg.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.