Mangochutney

Mangochutney er uunnværlig til indisk mat, men det er også svært godt på burgere. Jeg har alltid et glass chutney i kjøleskapet som vi bruker til veggisburgere, men ingenting slår jo den hjemmelagde, og den lages jo i en fei.

Ingredienser:

  • 1 stor mango
  • 1 hvitløksbåt
  • Noen ss vann
  • 1 ss sukker
  • Litt frisk ingefær
  • 1 rød chilipepper
  • En ss eddik
  • Litt salt

Fremgangsmåte:
Skrell og skjær mangoen i biter. Rasp hvitløksbåten og ingefæren og ha det i en gryte sammen med mangoen og et par ss vann. Ha i resten av ingrediensene og kok i 10 minutter. Mos chutneyen med en gaffel. Hvis du vil ha den helt glatt, bruk food processor eller stavmikser. Jeg liker den grov.

Avkjøl frem til servering.

One Comment

  1. Så fint å lage chutney selv 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.