Salte karamellkuler

Disse er uten hvitt sukker og farlig gode. De er inspirert av disse, og noe av det beste jeg har smakt. Og kan spises med så mye bedre samvittighet enn vanlig butikk-godteri! Man må nok bestille endel av ingrediensene på nett, men både iHerb og Gojiking er trygge å bestille fra, og varene kommer relativt kjapt. Jeg bestiller alt mulig derfra.

Ingredienser til ca. 15-20 kuler:

Fremgangsmåte:
Ha alt i food processoren og kjør til alt er blandet og kan rulles til kuler. Lag kuler av massen og sett til avkjøling i minst en halvtime.

2 Comments

  1. Fristende! Har aldri smakt yaconpulver før, det må testes!

  2. Det var mitt første møte med yaconpulver, jeg har heller aldri prøvd det før. Vet ikke hva annet jeg kan bruke det til, men disse kulene var såpass gode at jeg nok kommer til å bruke hele pakken på dem, hehe.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.