Verdens beste hvite sjokolade!

Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring

Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor
Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor

Er du som meg og elsker hvit sjokolade? Er du litt sur fordi de ikke selger god hvit sjokolade uten melk i norske butikker? Eller hvit sjokolade uten melk i det hele tatt? Vel, deres sorger er over, for nå skal jeg fortelle dere hvor dere kan få kjøpt den beste hvite melkefrie sjokoladen i verden! Jeg kunne spist plate på plate altså, denne smaker som vanlig hvit sjokolade – MEN ENDA BEDRE! Og dere får den i flere varianter. Jeg har ikke fått smakt den med cappucino enda, men den er sikkert knallgod.

Det føles nesten som å vise frem en nyfødt baby, for dette er virkelig saker:
Dere får kjøpt den her, og den finnes altså med cappucinosmak og med nonstop (sjokoladelinser), og de får sannsynligvis inn naturell snart også.
I tillegg får du denne i melkesjokolade med peanøtter, og det må være en av de beste melkesjokoladene jeg noensinne har smakt!
LØP OG KJØP!

4 Comments

  1. Här finns det flera sorter: http://seitanfoods.nordicshops.com/category.html?category_id=12

    Har inte provat själv än, men måste nog göra det… Vet inte om de levererar till Norge, men det går säkert att kontakta dem för att kolla upp.

    Tack för en fin och inspirerande veganblogg!

  2. Kjøpte sjokolade fra dette merket på veganz supermarkt i Berlin, og den som heter noe sånt som crispy, det er den beste sjokoladen jeg har spist i hele mitt liv. kokos kom også høyt opp på listen. Og det kommer fra en som aldri har godkjent en eneste vegansjokolade 😉

  3. Tusen, TUSEN hjertelig takk! Noe av edt jeg gruet meg mest til da jeg ble veganer, var å måtte kutte ut Kinder Maxi, men nå kan jeg jo "lage" min helt egen. Skal definitivt kjøpes!

  4. Cappucinovarianten er helt fantastisk.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.