Sjokoladeprosjektet – Kinderegg

Nå er det latterlig lenge siden jeg har jobbet med sjokoladeprosjektet. Da jeg var i Krakow nylig, kom jeg over et fancy «make your own chocolate eggs»-sett. Til og med sjokoladeposene i pakken var veganske, hohei! Jeg dro selvsagt en slik pakke med meg hjem og gikk igang med Kinderegg-laging. Ulempen er at det kun går an å lage ett egg om gangen, så dette tar jo tid.

Men kult å kunne gjøre det allikevel. Eggene er litt vanskelige å få fine om man skal ha hvitt fyll inni, men smaken betyr jo mest, og den var det absolutt ikke noe å si på!

Jeg fylte dem ikke med noe denne gangen, men her er det jo bare å trikse og mikse som man vil selv. Former kan nok bestilles på Ebay, jeg skal absolutt kjøpe flere så jeg kan lage mange egg i slengen!

Det er i grunnen ingen vits i å ha ingrediensliste og fremgangsmåte her, jeg limer heller inn bildene jeg tok, så taler det jo for seg selv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. Fantastisk egg! Kul form, slik har jeg lyst på også. Søkte på ebay men fant ikke slik som du har, tror jeg. Uansett var det kreativt å lage kindersjokolade, du er flink 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.