Friske barn uten kjøtt

Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring

Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor
Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor

Jeg ble nylig intervjuet over telefon av noen journaliststudenter. En liten, hyggelig artikkel som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Mine barn er jo som dere vet veganere, og min tredje som blir født om noen få uker, vil også være der fra begynnelsen av. Noen reagerer sikkert negativt på dette, men jeg har ikke fått en eneste negativ kommentar foreløpig. Til og med jordmoren min synes dette er spennende og interessant (jeg har verdens hyggeligste jordmor). Kanskje det vil komme reaksjoner på helsestasjonen, men det får jeg ta som det kommer, og så lenge jeg vet hva jeg gjør og er så kunnskapsrik som jeg er (litt må man da kunne få skryte av seg selv) så er jeg veldig trygg på valget mitt. Eller, valget vårt rettere sagt, for mine to små har nemlig valgt å bli veganere selv. Det er jeg veldig stolt av. Barn av fremtiden! 🙂

Her er artikkelen, for de som er interessert.
Se gjerne også blogginnlegget mitt om hvordan man håndterer det å ha veganerbarn.

2 Comments

  1. Utrolig fin liten artikkel! Delte den på facebook'en min! Er selv en omnivor dessverre, men syns folk skal stille seg positiv til både vegetarianere og veganere 🙂 Mange går på forskjellige dietter som er hlt absurde for og gå ned i vekt og lignende, men denne levemåten er basert på verdier, og å sette liv i fokus og spare dem 🙂
    Stå på! Ønsker deg alt det beste for den siste perioden av svangerskapet, og lykke til med fødselen 😀 x

  2. Jeg har troen på deg 🙂 Det at dette er deres valg, forteller at du ikke bare er kunnskapsrik, men også en god mor 🙂 Gleder meg til å følge med videre.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.