Halloween-godteri

Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring

Fra liten til stor - alt om plantebasert ernæring
Fra liten til stor - alt om plantebasert ernæring

I kveld er det Halloween igjen, og selv om jeg elsker denne dagen (skulle bare mangle, grøsserdronningen som jeg er) så er det ikke alltid like lett å finne veganske godterier i mengder til en rimelig pris. I tillegg må alt godteriet være innpakket hver for seg, siden endel foreldre ikke vil at ungene skal ta imot uinnpakket godteri av hygieneårsaker. Så hva gjør man da, når man ikke kan bruke enkle alternativer til Twist, Fox og lignende?

Man går på Nille. Man går også på TGR og Europris. Disse butikkene har endel singelinnpakket godteri man kan gi. Det går mest i slikkepinner og drops da, kanskje litt kjedelig, men unger liker jo sånt, og annet godteri får de vel nok av hos ikke-veganerne, tenker jeg. I tillegg kan man jo bake muffins og dele ut, om man vil det. Da har man jo hygieneproblemet igjen, men jeg velger å dele ut om jeg vil, så får barna eller foreldrene bestemme om de vil ta imot det eller ikke.

Jeg kjøpte altså hauger og lass med veganske slikkepinner, surt pulver og drops hos Nille og TGR. Og det jeg gjorde, var å pakke godteriet inn i små gjennomsiktige poser slik at hvert barn får en pose med godteri hver. Mye bedre enn å la dem grafse til seg hele bollen. Her er ca. 45 poser klare til kvelden:

Nille hadde disse Halloweenboksene stappafulle av slikkepinner formet som øyne, med blodårer og det hele:

De hadde også bruspulver i singelposer i en stor pose:

 

På TGR fant jeg kjekke poser med drops og slikkepinner.

 

 

IHerb har jo endel godteri man kan dele ut, men da må man bestille i tide, for det kan jo ta endel tid i postgangen. Jeg glemte meg ut i år og rakk det ikke, men til neste år, har man i hvert fall disse alternativene:

Fruit snacks i sparepose, verdens beste vingummi! Selges også i mindre poser.

Slikkepinner i megapakke, de selges i flere smaksvarianter, men det kjekkeste er å kjøpe samlepakken med alle smakene i, så får man smakt alle. De er så gode! De har enorme sparepakker av disse også, og de koster heldigvis under moms/tollgrensa.

Og drops i samme merke, like gode. Også disse i enorme spareposer.

Jeg tar gjerne imot tips til flere produkter, helst av singel-innpakket godteri. Så er jeg enda bedre forberedt neste år. 🙂

 

 

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.