Jeg tester vegansk matkasse fra Nettmat!

Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring

Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor
Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor

Jeg tester vegansk matkasse fra Nettmat! Da min venninne Mari Hult (Vegetarbloggen.no) begynte å lage veganske matkasser for Nettmat, måtte jeg jo selvsagt skaffe meg en kasse, noe annet hadde jo vært uhørt! Jeg har jo smakt Mari sin mat flere ganger og elsker den, og på søndag fikk jeg altså levert en schmekker matkasse med tre deilige middager på døra.

Jeg skal teste ut middagene og legge oppskriftene her i løpet av de neste dagene. Jeg har selvsagt fått lov av Mari til dette.
Matkassene kan bestilles hos Nettmat for en rimelig penge. Dere vil ikke angre! Jeg laget min første middag i dag og det var over all forventning!

 

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.