Delizia – verdens beste veganske is?

Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring

Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor
Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor

Først må jeg si at dette ikke er en betalt reklameannonse, jeg vil bare at Delizia skal nå ut til så mange som mulig. Det fortjener de, og det fortjener vi forbrukere. 🙂

Vi er ikke bortskjemt med vegansk is her i Norge, så jeg har ikke så mye å sammenligne med foreløpig. Men jeg har nå vært over dammen og smakt blant annet Ben & Jerrys sine melkefrie sorter, og ja det er supergode! Men har vi noe like godt her i Norge? Oh yes. Faktisk til og med i «min» by, Stavanger!

 

Delizia er et lite, koselig firma drevet av verdens søteste ektepar. De har i mange år laget den nydeligste italienske iskrem. Men nå det siste året har de begynt å teste ut veganske sorter. Og ikke bare sorbet, som vi veganere alltid blir avspist med. Neida, de lager kremete, deilig og fløyelsmyk is i så mange varianter at man nesten tror det er en drøm. Det er det ikke!

Tidligere fikk man bare kjøpt isen på Delizia sin fabrikk i Stavanger. Ikke så langt fra meg, men litt tungvint allikevel. Nå har de endelig utvidet tilbudet og man får til og med kjøpt den i Oslo! Nærmere sagt på Sunkost Gunerius, kanskje Norges beste helsekostbutikk. Life på Kvadrat har den også nå, samt Sunkost på Tastasenteret, og flere vil nok ta etter. Jippi!

Sjokolade, hasselnøtt, cappucino og blodappelsin, her fra familiens fråtsegilde etter en handletur på Delizia, mmmm.

Så, hvilke smaker har de? Oj, det er mange. De finner på nye hele tiden, så man kan være trygg på at det er noe for alle og enhver. Jeg kan blant annet nevne pistasj (!), sjokolade, Bounty, Oreo, mango, blodappelsin, melon, peanøtt, peanøttsjokolade, hasselnøtt, cappucino, kirsebær, vanilje … Mine favoritter foreløpig er kirsebær, pistasj (herregud som jeg har savnet en vegansk pistasjis og denne er i toppklasse!), hasselnøtt og blodappelsin. Bounty er også veldig, veldig god. Jeg har vel egentlig ikke spist en Delizia-is jeg IKKE har likt.

Så, dere som enda ikke har prøvd denne isen, dere har gått glipp av noe. Løp og kjøp. Det gjelder vel egentlig alle dere som har prøvd den og. For har man prøvd, er man hekta og det er ikke tull, engang. Nå er det snart helg og alt, bare to dager igjen, og da har man i hvert fall _ingen_ unnskyldning til å ikke trykke i seg litervis på litervis med deilig møfri fløteis. 🙂

 

 

One Comment

  1. Øv ?…….det kan man vist ikke få i Danmark

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.