Intervju med Mari Hult og boklansering

Intervju med Mari Hult og boklansering

Veganeren var på Vegan Weekend 2018 så heldige å få intervjue Mari Hult i forbindelse med hennes nye bok Sykt Enkelt som kommer i butikkene i Oktober.

Det går allerede nå an å forhåndsbestille boken på http://www.syktenkelt.no. Mari Hult trenger for de fleste ingen videre introduksjon. Hun er kvinnen bak Norges mest leste veganske blogg, http://www.vegetarbloggen.no og har tidligere gitt ut et av Norges mest omfattende oppskriftsverk for plantebasert mat, nemlig bestselgeren Sykt Godt, som vi finner stor inspirasjon fra her i huset. I denne boka finner du oppskrifter og hjelp til plantebasert kosthold enten du er nybegynner eller godt i gang. Om du går all in eller kjører flexitariansk, denne boken vil hjelpe deg godt på vei!

sykt enkelt
sykt enkelt
Mari Hult
Mari Hult

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.