Popup café lørdag 27 oktober

Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring

Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor
Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor

Førstkommende lørdag smeller vi til igjen med en ny popup cafè på Sola helsefarm. Siden høsten for lengst var i ankomst har vi denne gangen valgt å kjøre typiske lune høstretter som tema. Alle retter er denne gangen glutenfrie og nytt av dage er at vi har kombinert alle rettene til en treretters meny slik at de som velger å prøve på alt slipper å tenke på å bestille eksplisitte retter. Alt kan selvfølgelig bestilles separat. Ta kontakt med oss på facebook om du ønsker å bestille i forkant. Betaling skjer via vipps eller kontant.

Kombiner gjerne besøket på cafeén med gratis foredrag om kornsirkler som begynner klokken 15:00. Se alle arrangementer denne dagen i høyre meny på denne siden, Det finnes mange sterke meninger om dette fenomenet, men en ting vi i hvertfall kan konstatere er at kornsirkler er VEGANSKE.

Under menyen finner du linker til alle rettene vi serverer denne dagen. Velkommen!

Meny Veganeren popup café 27 okt
Meny Veganeren popup café 27 okt

 

Kremet blomkålsuppe

Raw bringebærcupcakes

Fudgebrowies – raw

Vegansk «kjøttgryte»

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.