Switchel – Lykkes magiske eliksir

Switchel – Lykkes magiske eliksir

God søndag folkens. Denne drikken altså. Den er proppfull av godstoff som løser opp slim og styrker immunforsvaret, enten du er i ferd med å bli syk eller allerede er blitt det. I tillegg er den veldig god på smak. Den kan til og med brukes som basis for «voksendrikk». Videoen ligger også på vår youtubekanal, med mange andre matvideoer. Ikke glem å abonner når du først er inne.

Switchel drikkes som shot på tom mage om morgenen for størst effekt. Alle ingrediensene kan varieres, men vær forsiktig med eddiken. Den kan gjøre drikken relativt udrikkelig, med mindre du er stor fan av det da.

Ingredienser:

  • 30 gram fersk gurkemeie
  • 70 gram fersk ingefær
  • 0,75 dl eplesidereddik
  • 1,5 dl sitronjuice
  • 1,5 l vann
  • 1 dl lønnesirup

Fremgangsmåte:

  1. Kok opp vannet.
  2. Kutt opp ingefær og gurkemeie (du trenger ikke å skrelle de) og la det trekke i det oppkokte vannet i 20-30 minutter.
  3. Sil av vannet i en bolle og kast gurkemeien og ingefæren, hell så vannet + resten av ingrediensene i et passelig Norgesglass eller lignende.
  4. Holder et par uker i kjøleskapet, kan også fryses ned i små porsjoner så har du det tilgjengelig i nøden. Men denne virker aller best når den er relativt fersk.
Switchel - Veganeren
Switchel – Veganeren

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.