Yoghurtis med vanilje og bær

Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring

Fra liten til stor - alt om plantebasert ernæring
Fra liten til stor - alt om plantebasert ernæring

Yoghurtis med vanilje og bær er er frisk og god, og vaniljesmaken går perfekt sammen med bærene. Du kan bruke hvilke bær/frukt du vil, vi har valgt å bruke jordbær og blåbær i denne isen, og vi har laget den både som ispinner og «kuleis». Gjett om vi kommer til å fylle fryseren med disse ispinnene i sommer? Sunn(ere) snacks for både voksne og barn.

Ingredienser til ca. 7 dl is:

  • 120 ml vegansk vaniljeyoghurt (vi bruker Alpro sin, den er kjempegod)
  • 1 ss lønnesirup
  • 140 gram frosne blåbær
  • 140 gram frosne jordbær

Fremgangsmåte:

Annonse

For Vitamix: ha alle ingrediensene i blenderen og velg programmet «frozen desserts». La maskinen gå til programmet er ferdig, du må hjelpe litt til med stamperen for å få ingrediensene til å blande seg godt sammen. Visste du at veganeren har avtale med Vitamix og at du gjennom oss kan få meget gode priser på disse fantastiske blenderene? (annonselenke)

Uten Vitamix: ha alle ingrediensene i en food processor og kjør til en glatt is.

Denne isen tiner fort så den må serveres umiddelbart. Smelter den for mye, kan du sette den i fryseren litt. Du kan også helle massen i ispinneformer og oppbevare i fryseren til du har lyst på noe godt. Eller hva med å drikke den som smoothie?

Pinneisform
Pinneisform

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.