Rensende rødbetesmoothie med jordbær og ingefær

Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring

Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor
Introduksjonstilbud: Fra Liten Til Stor

Rensende rødbetesmoothie med jordbær og ingefær

Vi bruker en del rødbeter her i huset, da vi setter stor pris på både smaken og den enorme helseeffekten den har. Vi har til nå brukt den mest til juicing (sjekk ut vår favorittjuice med rødbeter her) – det har egentlig ikke falt oss inn at vi kan ha den rå i smoothies også. Så nå er dette en av våre smoothie-favoritter. Rødbeter bør alle spise mer av, det er en fantastisk, helsefremmende råvare!

Rensende rødbetesmoothie med jordbær og ingefær

Ingredienser til ett stort glass:

  • 10 jordbær, gjerne frosne
  • 1 tommel ingefær
  • 1 fersk rødbete
  • 1 stor neve salat, feks. hjertesalat eller hodesalat
  • 1 stor banan
  • havremelk eller annen vegetabilsk melk til ønsket konsistens
  • gjerne isbiter om du vil ha den kaldere

Fremgangsmåte:

Ha jordbær, ingefær (gjerne med skall), renset rødbete, salat og banan i Vitamixen (eller den blenderen du har) sammen med et par dl havremelk. Kjør på full guffe og ha i mer melk og/eller isbiter og kjør igjen til du har ønsket konsistens. Blir den for tynn kan du ha i en frossen eller fersk banan, men det beste er om du holder igjen på melken og bare tilsetter litt og litt mens maskinen går til du har den tykkelsen du vil ha.

Hell over i en pent glass med sugerør, og nyt!

Sjekk også ut våre andre gode smoothies på bloggen vår – her.

Til informasjon: 

Veganeren samarbeider med Vitamix Norge om promotering av blendere. Blenderen vi bruker i disse oppskriftene er dekket av Vitamix Norge, men de har ikke lagt føringer på hva vi skal skrive i dette innlegget. Alle våre erfaringer og opplevelser med deres produkter er ærlige.

Gjør som mange av våre andre lesere og benytt deg av vår rabattkupong. Bruk rabattkoden: «VEGANEREN» når du bestiller for 800 (!) kroner i avslag. Besøk https://vitamixnorge.no/ og benytt deg av denne unike sjansen, du kommer ikke til å angre.

Vitamix Ascent 3500i – Ny blender i hus

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.